psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Ursus Fest
     media: 5.00 din 3 voturi

postat de psaico in 2007-05-30 18:03
Asta-mi place la orasul asta. In fiecare weekend cate o companie de bere organizeaza cate un Beer Fest, cate un motiv sa te simti roman cu micul in mana stanga si berea in mana dreapta si cu ochii atintiti catre scena unde artisti de pretutindeni incearca sa-ti incante privirea si auzul.
Asta se va intampla si weekendul acesta, cand Ursus ne va invita la Ursus Fest.
Acest eveniment se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie si va avea urmatorul program:

Ziua de 1 iunie va fi dedicata "divertismentului inteligent", cu un show al grupului Divertis, dar si cu prestatii live ale trupelor invitate, Timpuri Noi si Omul cu Sobolani .
Pentru a doua zi de distractie , URSUS a pregatit un campionat de streetball profesionist cu studentii facultatilor din Cluj si de la cluburile de baschet locale. Surpriza zilei va fi un spectacol sustinut in aer liber de catre Romanian Golden Team, o echipa formata din fosti campioni olimpici si mondiali la gimnastica. Corina si Class vor incheia a doua zi de distractie cu un concert live.
Ultima zi de URSUS FEST a fost conceputa cu un spectacol multimedia si mixaje ale celor mai talentati DJ. Atractia zilei va fi de departe trupa Flamingo Boy & Girls care va incalzi atmosfera cu un spectacol incendiar. Spre seara, Alexandra Ungureanu & Crash si fly project vor sustine ultimul concert din programul evenimentului.

Pentru cei ce nu stiu prea multe despre Ursus va pot spune ca :
URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca cu o cota de piata anuala estimata la 22%. URSUS Breweries detine in acest moment 4 fabrici de bere. Marcile URSUS Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell. SABMiller plc este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, cu operatiuni de productie si distributie in peste 60 de tari de pe 5 continente. Portofoliul de marci al grupului include beri internationale din segmentul premium, cum ar fi Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o importanta gama de marci locale in pozitia de lideri de piata.

Mai devreme am trecut pe langa fabrica si amsimtit un miros puternic ce mi-a dat de inteles ca ceva bun se fabrica acolo ;)
No, ne vedem pe platoul salii sporturilor Horia Demian, locatia acestui eveniment.

Tag-uri Technorati: , , ,

Băgări in seama

 1. Sile Cocalaru

  la aprobare

 2. czcfbxsea

  la aprobare

 3. opruiogx

  la aprobare

 4. ionutm30

  la aprobare

 5. samuel

  la aprobare

 6. scott

  la aprobare

 7. vvifoyfu

  la aprobare


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare