psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

O seara calda de vara
     media: 4.90 din 10 voturi

postat de psaico in 2007-05-16 01:45
De mult asteptam sa-mi scot mararul afara din blugi si sa pot purta, chiar si noaptea, pantaloni/blugi 3/4 si tricou. Iata ca aceasta dorinta mi-a fost indeplinita. Desi ma asteptam ca "pestisorul de aur" sa-si termine treaba, pentru ca am iesit cu o lista "mica" de dorinte, o parte din ele mi-au fost satisfacute. Una ar fi ca m-am dat in barci :) sau ma rog, in hidrobiciclete. Super frumos, lacul a fost asa plin ca am vazut pe mal un peste mort, probabil nu a mai suportat caldura si aglomeratia si s-a sinucis.
Am avut parte sa vad, in toata splendoarea lor de manelisti, o generatie de clasa a 12-a care isi petreceau ultima seara, banchetul de sfarsit de liceu.
De pe lac se putea vedea casino-ul in care acestia petreceau.

Am iesit din casa ascultand un mix de la DJ Pagal @ Kudos. Puteti asculta mai jos si tin sa declar piesa zilei.
O piesa calma care mi-a dat pofta de viata si care m-a facut sa ies in strada cu zambetul pe buze. Desi am avut chef in seara aceasta sa beau, sa dansez, sa cant, sa petrec si alte alea, sunt multumit de cum au decurs lucrurile. A venit vara ! Summer love-ul e in floare prin parcuri, prin fata caminelor, nu conteaza de ora, nu conteaza de cine le invadeaza intimitatea, cert este ca si ei contribuie la aceasta incalzire brusca. A dat dragostea in voi ? :))

Tag-uri Technorati: , , , , ,

Băgări in seama

  1. Wallpapers

    Frumoasa poza.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare