psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Basescu @ Cluj
     media: 5.00 din 10 voturi

postat de psaico in 2007-05-10 02:55
Astazi, in ziua de 9 mai 2007 (de fapt ieri ca e 3 noaptea acum) a fost o zi mare pentru municipiul Cluj Napoca. De ce ? Va intrebati de ce ? Pentru ca au venit ceva personalitati importante. Cine ? O iau in ordinea preferintelor mele: Aurel Tamas, Dumitru Farcas, Spiderman 3, Basescu, Voltaj, Morometii, RO-Mania, Stolojan, etc etc.
Sa o iau in ordinea prezentarii. Aurel Tamas a facut tot showul, a cules toti laurii, a frant toate inimile (babelor). Yeah chiar el, deci a fost prima oara sa-l vad intr-un concert si frate dapai ala canta nu gluma, piesa dupa piesa de nu mai pleca. Oricum face toata treaba, cine stie cunoaste.
Dumitru Farcas, un domn in varsta cu o burta crescuta la nevasta-sa in bucatarie, si un gat dublu cat al meu si .. ah da .. are plamani ! Deci omul ala are plamani frate :) cu toate ca fumeaza.
Spiderman 3 (filmul care l-am vizionat de la orele 23 la cinema Republica) e eroul meu. Cand ma fac mare vreau sa ma fac Spiderman, si nu oricare Spiderman ci chiar Spiderman 3 ;) [deci asa film cu atatea lacrimi nu am vazut niciodata, film de actiune unde se plange cel mai mult, in film bineinteles ;)]
Basescu ? Nu l-am vazut niciodata in realitate si nici azi nu am avut ocazia. De ce ? Ca umblu teleleu ;)
Voltaj, Morometii, RO-Mania si Stolojann ? Da probabil au fost si ei, dar asta nu inseamna ca i-am vazut. De ce ? Pentru ca .. dupa cum am zis mai sus. :P
Materiale, dovezi si alte alea gasiti mai jos.

"Basescu, Basescu :D/"


Lucrul care mi-a placut : s-au adunat din toata Transilvania (ma refer la oameni)Piata nushcare (in fata Casei de Cultura a Studentilor)


Deci a fost super fain ca veneau din 4 directii oameni din diferite judete din Transilvania si strigau "Basescu, Basescu". Oamenii aia chiar il iubesc. Un mosnegut zicea intr-un interviu acordat mie (indirect) ca Basescu este unicul presedinte care bea, joaca (adica danseaza). Ok, deci asta ar fi un criteriu special pentru a-l vota. :|

Movie number 1 [canta RO-Mania pe fundal]

Movie number 2 (Aurel Tamas)


Astazi am umblat bine, ca si ieri bineinteles. Deviza mea cu cele mai bune lucruri in viata sunt moka mi-a fost alaturi si am dus-o chiar bine. Multumesc celor darnici :)
Sunt obosit si nu prea am avut chef de scris frumos, sorry :P

Tag-uri Technorati: , , , ,

Băgări in seama

  1. Fenomental Blog!

    [...] Sunt pro-Basescu, chiar daca s-a razgandit cand la faza cu demisia si unii inca mai bat campii pe aceasta tema, deja expirata.
    Au fost multi oameni, cred ca a fost cel mai mare miting pro-Basescu din aceasta campanie. Jandarmii au spus ca au f [...]


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare