psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Cum a fost ?
     media: 4.88 din 8 voturi

postat de psaico in 2007-04-22 21:20
Informatii despre Arinis Minifest ati citit aici.
Repet, frumoasa intentia, pacat ca nu am putut fi prezent.
Pentru cei ca mine puteti da cu ochiul peste pozele de mai jos :

Cam frigutz pe acolo dar din cate am auzit s-a meritat efortul, dupa cum spune si intervievatul: "Inafara de frigul de afara totul a fost ok. Pacat ca au venit niste manelisti si au stricat totul, dar macar au plecat cu picioarele rupte. In rest, ce sa spun, organizare bunishoara, a tinut pana la 4 dimineata, lumea a fost multumita."
Thanks to alex filimon pentru interviul acordat si materialele furnizate la pret de en-gros.

Tag-uri Technorati: ,

Băgări in seama

 1. andi

  Initziativa a fost foarte tare :p ... la fel shi petrecerea dar era prea frig afara. Organizarea bunishoara doar ca daca ar fi pregatit lemne pt mai multe focuri ar fi fost mai bine [io am ajuns pe la 10 shi era aproape imposibil sa ma duc in padure sa caut sucele :))]

 2. kappy

  frate a fost belea,chiar dak am ceva fragmente lipsa(bautura asta)...sper sa mai fie minifesturi de genul asta,dar e nevoie de ceva mai multa reclama facuta din timp si de niste boxane pe masura ca sa adune lumea.pana atunci bafta b-)

 3. katy

  Foarte tare .. parerea mea .. ce sa zic .. nu vremea era o problema k daca veneai bine pregatit de acasa ... indurai frigului si totusi lumea a avut parte de bere/vodca ... evident pe banii nostrii ! A fost o idee buna si sper/speream sa mai avem parte de asemenea evenimente !

 4. Shorty

  :d| :d| :d| prea tare :)):)):))...... :)>-


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare