psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

O tzara de alcolisti
     media: 5.00 din 3 voturi

postat de psaico in 2007-04-19 16:30
Numai la noi in tzara orice e posibil. Capra vecinului e zicala caracteristica poporului nostru.
Ce sa mai zic .. dimineata cand am deschis ochii ce am putut vedea ? Pe Basescu ! OMG, deci sa te trezesti cu el in fatza.
Deci astazi nu am putut avea liniste si pace din cauza acestui mare eveniment care sincer nu ma afecteaza prea mult. Doar atat tzin sa zic: avem o tzara de prosti ! condusa de incompetenti, ajungi in functie datorita incompetentei noastre de a vota sau datorita faptului ca tot timpul ne-a durut in p**a de multe chestii, mai ales ca inca de pe vremea lui Moromete toti erau specialisti in politichie :|
Las-o ba sa merge asa ! Avem presedinte alcolist, poate de acuma o sa traim bine in alcool. Pentru noi studentii nu ar fi o idee rea, atata timp cat avem reducere cu STUDCARD :)
Am primit mass-uri de unde am aflat ca in centrul Clujului multi oameni se intalnesc azi sa protesteze, probabil asa e si in Bucuresti si in multe alte orase. Merg si eu, poate primesc ceva moka :D
Pentru informatii legate de acest eveniment ce marcheaza ziua de 19 aprilie 2007 puteti gasi aici.
Ceea ce ma amuza pe de alta parte ar fi Mircea Badea. Ma declar fan emisiunii lui, chiar imi place omul ala. Dar atata a tinut-o el pe a lui ca nu il va suspendat pe Basescu, ca nush ca nush cum. Eh uite ca nu trebuie sa bagi mana in foc chiar asa. Suntem o tzara unde ( Surprize ) Surprizele ne incalzesc sufletul :)

Tag-uri Technorati: , , , , ,

Băgări in seama


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare