psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Editie speciala
     media: 5.00 din 4 voturi

postat de psaico in 2007-04-19 21:20
Cu totii stim ce eveniment istoric a avut loc astazi, 19 aprilie 2007.
Pentru cei care nu stiu va spun eu. Azi, ora 14:56, pentru prima data in istoria Romaniei moderne, forul legislativ a decis sa-l suspende pe presedintele Basescu. Urmeaza demisia mult asteptata de multi a lui Traian Basescu si alegerile prezidentiale anticipate, in care, potrivit sondajelor, acesta are cele mai mari sanse de castiga.
Pe net au circulat diverse "mass-uri" cu multe anunturi, mitinguri si alte chestii de genul asta.
Am inteles ca la Bucuresti cum era de asteptat a fost cea mai mare zarva. Ceea ce s-a intamplat la Cluj va pot spune chiar eu cu ceva materiale culese de la fata locului.
Evenimentul Zilei sustine urmatoarele intr-o editie speciala gratuita aparuta imediat dupa stirea bomba : "Cluj.[...] Manifestari de sustinere pro-Basescu au fost anuntate pentru ora 19.00, initiatori fiind membri ai PNG."
Nu stiu cat de adevarata e afirmatia aceasta, as putea fi de acord cu faptul ca cei care strigau "Basescu! Basescu! Basescu!" dadeau impresia mai mult a galerie de fotbal, dar persoanele de acolo nu prea dadeau semne ca ar fi sustinatori sau simpatizanti ai unui partid anume. Erau simpli romani!

La inceput a fost un domn cu al sau mesaj imprimat pe tricou.O prima televiziune "de nisha" (cum zice Badea).


Primul interviu. Tin sa zic ca domnul a stiu sa vorbeasca frumos. Banuiesc ca s-a vazut la tv :)Al doilea interviu tot cu acest domn. De data asta TVR-ul a avut onoarea.
Lumea adunata la paine calda.


Tag-uri Technorati: , , , , , , ,

Băgări in seama


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare