psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

3 - 0
     media: 5.00 din 4 voturi

postat de psaico in 2007-03-28 22:59
:D/ iei a castigat Romania cu 3 - 0 impotriva Luxembourgului. Da intr-adevar spectaculos tinand cont ca pronosticul mosnegilor din Cismigiu spunea ca va fi 2 - 0. Oricum a fost frumos, au ratat multe dar ultimul gol chiar mi-a placut ! Din perspectiva mea s-a vazut bine, tinand cont ca am fost intr-un local virgin pe lista mea. Destul de simpatic acolo ca aveau mai multe televizoare, o baie unde scria "Bisexual caut cuplu sau activ. 0767******", un mos care si-a luat singur o masa sa se bucure de pachetul lui de Kent 8 si 2 Stejar [avea fortza moshuletzu la cat a tzipat cand dadeau ai nostri gol], si o barmanitza simpatica care nu avea rest sa-mi dea si m-a servit cu o punga de semintze de floarea soarelui si nu a comentat nimic la mizeria care am lasat-o la masa. Spre surpriza noastra semintzele erau facute in Hasdeu nr. 103 :| Adica .. la 2 min de mers pe jos de acolo. Ma gandesc oare cum le transporta furnizorul :)
Apoi cica a fost proiectie cinematografica la Casa de Cultura a Studentilor cu ocazia Festivalului STUDCARD. Ceva de genul, daca ai Studcard intri moka, daca nu stai afara. Am vizionat "Blood Diamond" pana la un moment in care m-am hotarat sa plec elegant [nu ca nu au fost si altii care au facut asta inaintea mea] deoarece au inclus in pachetul filmului si putina plictiseala. Frumos a fost sa vad ca in ultimul rand un cuplu nu-si mai gaseau limbile si hainele, calare unul peste altul nu mai aveau rabdare sa ajunga acasa. Adica tot respectul pentru tipul ala, exemplul lui trebuie luat in considerare ;) Scoti fata la un film unde oricum intri gratis si nici nu ai rabdare sa vizionezi filmul ca si sari pe ea si saraca fata nu stia cum sa-si mai desfaca cracii si sa-i puna pe scaunele din fatza pentru un poate poate impins din partea individului. Frumos cand e live ;)
Alta chestie care nu prea o inteleg e aglomeratia de la ora 11 in trolee. Plimbarea de seara mai nou se face cu troleul sau care-i faza ? In orice caz iesirea a prins bine si cum eu am intrat in weekend incepand din seara asta...totul merge bine.
Hai good night :P

Tag-uri Technorati: , , ,

Băgări in seama


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare