psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Festivalul Studcard
     media: 5.00 din 6 voturi

postat de psaico in 2007-03-27 13:21
Tocmai ce am revenit din oras si sunt mandru de noua mea achizitie, si anume o bucatica de hartie pe care scrie "Bilet de intrare". Va intrebati unde pot intra cu acel bilet ? Ei bine voi avea parte de o seara de joi cu umor, muzica buna si "bunaciuni" :)
Toate acestea vor fi in ultima zi (mai spre seara) a Festivalului STUDCARD [1 an de Studcard]. Dupa cum se obisnuieste, ce e mai bun se lasa spre sfarsit, cireasa de pe tort ce va fi consumata ultima.
In primul rand voi participa la acest eveniment, bineinteles, pentru umor, umor despre care v-am mai vorbit intr-un post mai vechi. COMEDICA - pentru cunoscatori stiu ce inseamna asta si de ce merg acolo. Apoi va concerta trupa Simplu :| No pe acesti artisti nu i-am vazut live niciodata si banuiesc ca fac parte din show-ul de umor de dupa Comedica :) Dupa cum ziceam, ce e mai bun se lasa spre sfarsit, si anume voi revedea dupa 2 ani, live, IRIS :D Sper sa-mi cante "Matase Alba" [asa imi aduc aminte si eu de cantarile pe care le aveam dupa show-urile si betiile din liceu]
In orice caz recomand acest eveniment si sper sa aveti parte de o distractie cat mai placuta ;) I know i will >:)

Tag-uri Technorati: , , ,

Băgări in seama


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare