psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Au aparut pozele de la Comedica
     media: 4.83 din 12 voturi

postat de psaico in 2007-03-15 15:37
Viziunea mea asupra show`ului. Eu fiind cel cu tricou rosu din stanga ("kani")
Si acuma pareri ? Iga :)
Pentru mine o diferenta mare fatza de umorul cunoscut din alte parti. Noroc ca provin din "capitala umorului" unde se tine si un festival anual "Umor la Gura Humorului " si am avut parte de viziuni largi asupra multor "umoruri".
Cert este ca a meritat sa`mi misc fundul si sa ma ingramadesc la intrare. De mult nu am mai avut parte de aproape 2 ore de ras incontinuu. Ceea ce mi`a placut cel mai mult au fost 2 faze: faptul ca atunci cand nu le ieseau unele glumele stiau cum sa o scoata la capat si publicul sa aplaude iar apoi faptul ca atunci cand se gasea unul in sala sa comenteze ajungea automat de rasul salii. Comunicarea cu publicului e foarte importanta, nu doar mergi pe scena zici o gluma si sec pleci, iar publicul sa rada din respect si sa aplaude pentru ca asa se obisnuieste. Au stiut cum sa intretzina aceasta relatie cu publicul. Bravo !
De foarte mult timp sunt fan stand up comedy si pot sa declar ca au facut o treaba buna. Au fost originali iar faza cu imitatul unor persoane cunoscute de pe meleagurile noastre m`a dat peste cap. Talent dom`le :)
Au stiut ce prinde la public iar faptul ca spui "p**a" sau chestii de genul asta .. e o tinta sigura. Sigur vei avea parte de succes. Ceea ce mi`a placut e ca nu a fost pur si simplu spui cuvintele si lumea sa rada. A fost o combinatie, un amestec care a fost superior. Suntem romani si asta stim sa facem cel mai bine, sa criticam, sa ironizam si sa radem de altii. Dar pentru multi lucrul asta nu ar trebui privit ca ceva rau, trebuie sa ai un simt al umorului dezvoltat si nu putini neuroni ca sa te prinzi la glumele celor de la Comedica sau in cazul lor sa poata fi capabili sa scoata pe cale orala o stare de bucurie si voie buna. Goob Job!
Pun punct ca mi se face foame :) Puteti privi galeria photo de la eveniment aici.

Băgări in seama

  1. Bogdan

    Tare de tot. astia de la comedica sunt mondiali! Pe nicu il cunosc personal: niciodata nu rad mai bine decat atunci cand ma vad cu el. E atat de spontan, incat te sperie.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare