psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Idei pornite de la nevoia de "mare"
     media: 4.60 din 10 voturi

postat de psaico in 2007-03-14 19:46
Trebuie sa ajung pe`o terasa la mare ... sa`mi pierd vremea pe plaja, sa ma imbat si sa cant !

Vreau la mare ! Simt nevoia !
Ca si voi ma intreb "de ce ?"
Nu stiu .. pur si simplu :) Poate ca am lipsit vara trecuta ..
In principal sunt satul de blocuri inalte ce imi umbresc viziunea mea clara asupra viitorului, ce fac ca rasaritul sa intarzie sa`mi arunce ceva raze si sa ma trezesc si eu cu ajutorul lor si sa nu ma folosesc de asa numitul HI-Tech .. un SE k750i. Apoi de zgomotul si aglomeratia din troly. Handsfree`uri, iPod`uri si pe deasupra mp3 playere, toate cu un scop bine definit, menite sa fie ca o poarta impotriva adevarului ce trece pe langa noi, iar noi, ca "oameni cu suflet ce suntem" il ignoram total ca pe un sarman de pe strada. Folosim aceasi strada, suntem vecini temporari si totusi nu ne cunoastem. Putem incadra acel adevar intr`o subcategorie a sarmanilor despre care vorbeam mai devreme.
Ati observat ca toata lumea e grabita ? De ce ? // "Salut ! Ce faci ?" "N`am timp acuma, ma grabesc!" // --- nici macar pt un raspuns sec de genul "Bine!" nu mai exista timp ?
Sau daca lasam la o parte graba, aflam ca mai exista o sora vitrega a acesteia numita "treaba". //"Salut! Ce faci?" "N`am timp acuma, am treaba [sunt ocupat(a)]" -- cat de ocupat poti fi in ziua de azi ? :|
Si vorbind despre aceste 2 surori stim cu totii bine, si uneori ne simtim cand dam acele raspunsuri suparatoare ca intr`ul final nu este asa! Nu avem treaba, nu suntem grabiti. Doar incercam sa parem. E si asta o moda ? Poate fi considerat la moda?
Iau aici ca un pro-exemplu fumatorii. Noroc ca "gashca" lor au timp sa iasa la o tigara. Tigara devine un pretext pentru comunicare. Tigara tot timpul o asociem cu dialogul. Intalnim aceste 2 chestii probabil ca au ceva in comun, calea orala ? :)
Intrebarea mileniului nu mai este "de ce ?". S`a transformat in "de ce nu?". O caracterizez ca pe o transformare Made in Romania . Concluziile le trageti singuri doar aveti imaginatie bogata .
Imi e dor si de casa .. si cand zic asta ma refer la natura. Exista mai multa natura si liniste acolo. Aia e un factor important ce imi lipseste :-<
Dar vorbeam de mare .. si chiar simt nevoia sa scap, sa evadez cum zicea o blonda. Vreau un tren care sa ma duca la destinatie. Inca nu am gasit destinatia mea dar nu`mi pierd speranta si continui sa o caut. Toti avem o destinatie, un destin, un horoscop, un ce vreti voi.
Deja aberez .. si mai bine ma opresc aici ! Cert e ca o imagina face cat 1000 de cuvinte asa ca va las sa interpretati voi restul povestii din imagine.
Multumesc ics [asa zic Curent @ Vaslui] pentru material.

Băgări in seama


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare