psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Melodia Zilei de 12 martie
     media: 4.50 din 8 voturi

postat de psaico in 2007-03-12 21:59
Sisu & Puya ft. Nico - Generatii
Imi place mesajul!
Stiu ca e mai veche piesa .. dar am auzit-o astazi datorita shuffle`ului ce`l folosesc la winamp si mi`a placut mesajul si negativul.
Pareri ?

Băgări in seama

  1. Fatapopii

    Cele ce urmeaza se adreseaza exclusiv barbatilor casatoriti, ratati, uzati, ignorati, plictisiti, deprimati, peste 60 de ani, cu frustrari de toate soiurile.
    NERECOMANDAT MINORELOR
    Nu dispera! Am o veste formidabila pentru tine. Dinspre sud-est sufla un vint fierbinte, proaspat. Poti profita de vara indiana, de caldura si acordurile ei de „pisica indragostita”. Of, viata ta! Nu mai tot sta si te lamenta. Esti inca tinar si in putere! Femeile astea... Au inceput sa si uite cum mingiiau ecranul televizorului si-adormeau in extaz doar privindu-te.

    Uita-te in oglinda. Statura. Putin adus de spate, da' nu-i nimic. 17 ani sa cari saci de pacate de la revolutie nu-i usor, zic si eu... Privirea. Ceva cearcane vinete de la atitea lovituri politice. Dar nici asta n-o sa se cunoasca prea tare. Intreaba si tu la Cotroceni cum se fardeaza realitatea pentru un strop de stralucire. Look-ul, atitudinea. Cravata de familist te stringe prea tare, de-aia de-o vreme te tot sufoci si te-ai dat singur la fund. Puloverul te prinde cel mai bine. Rosu, ca asta le innebuneste pe ele. Bicepsii. Aici avem ceva probleme, dar asta se poate rezolva usor. O sedinta, doua, trei la sala cu o antrenoare experimentata si ai sa vezi ce bine se definesc. Vigoarea. Aici se impune o schimbare totala. Da-le incolo pe toate! Ia-ti bagajelele si fugi iute dupa adierea asta calda ca s-ar putea ca alta sa nu mai prinzi. Marioara ta o sa-ti sufle din spate ceva scincete de pisica batrina, de-o sa lacrimezi de citeva ori, da' o sa-ti treaca si asta. Ai si tu ceva maret ce trebuie pus in valoare! Asta s-o tii minte in chip de consolare cind manelele de sirena nu se vor mai auzi din nici un punct geografic, cind se va termina si cu vara asta indiana cu tot si Romania va iesi fara tine din hibernare.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zileTermeni si Conditii de Utilizare