psaico`s little blog

psaico`s little blog
Bag p**a`n bani ca`s satul de ispite! Cele mai interesante chestii in viata sunt gratuite

Jurnal de bord 2
     media: 5.00 din 4 voturi

postat de psaico in 2007-03-11 16:29
Trezit cu geru, nervi si agitatie. Ajuns in gara mai repede cu 20 de minute. Afara rece si nici urma de zambet din partea soarelui. Il inteleg, o fi mahmur si el, tinand cont ca ieri a fost sambata. In alta ordine de idei totul e la fel, ca la orice plecare, dar cu tente de asemanare cu venirea.
In tren ca de obicei cald cu toate ca nu e nevoie. Apoi bine-cunoscutul slogan al CFR`ului : "Bere, seminte, apa minerala..."
Am "sorbit" o tigara pe fuga in Lunca Ilvei am constatat ca deja trec spre Ardeal si soarele incepe sa`mi ureze un calduros "Bun Venit!" la propriu, tinand cont de caldura primavarateca.
Am ajuns sa am cosnider o harta vie a acestui traseu. As putea fi ghid:"Si in partea dreapta puteti vedea munti iar in stanga alti munti" "Uhh .. ahhh .. wooow" | BLEAH !
Am primit o veste care ar putea fi considerata buna, din partea horoscopului de la pagina 22 din ziarul Libertatea.
See for yourself. Balantele cica au noroc financiar =)) >>>

A prins bine mini vacanta, mi`am incarcat acumulatorii, ca sa zic asa. Bineinteles asta datorita EI.
Cer scuze pentru dezamagitii ce au frecventat blog`ul si spre dezamagirea lor nu au mai gasit postat nimic nou. Nu`i nimic, revin in fotza !
Jurnalul asta imi da senzatia ca as fi capitan, ma simt ca un Basescu al cailor feroviare. Deja ma vad ministru, primar si apoi presedinte. Sper ca in timp sa`mi pastrez freza ;) Btw, maine tre` sa merg @ Salon Gala.
Hai .. traditionalul (comunist) Drum Bun!

Băgări in seama


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile    Termeni si Conditii de Utilizare